Menu Sluiten

Dahua camera’s kenmerken zich vooral door de grote verscheidenheid aan toepassingsmogelijkheden die er zijn. Camera’s geschikt voor het Internet Protocol en aan te sluiten via een ethernetkabel of Wifi. Ze zijn er als compleet systeem maar ook in een standalone uitvoering. Je kunt ook kiezen voor de QR Code Smartphone Set-up waarmee sommige camera’s zijn uitgerust. Zo heb je geen enkele technische kennis meer nodig. Het simpele scannen van de code levert binnen twee minuten beelden op je smartphone. Bij de Dahua camera’s is het grootste deel is uitgevoerd met de Starlight technologie. Een van de nieuwste vormen van technologie die het mogelijk maakt om bij minimaal licht in het donker toch kleuren te onderscheiden.

Ajax alarmsystemen

Op zoek naar inbraakpreventie? De Ajax alarmsystemen zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden beoordeeld als één van de beste beveiligingssystemen ter wereld. Het motto van Ajax alarmsysteem is: ‘’When Security is Art’’. De Ajax alarmsystemen zijn verkrijgbaar in strakke zwart of witte designs die niet zullen misstaan in uw pand.

U kunt een StarterKIT, HUB en sensoren kopen en kunt u de juiste benodigdheden aanschaffen om te bedienen en te signaleren. Naast inbraakbeveiliging kunnen systemen van Ajax ook andere onveilige situaties signaleren zoals overstroming, brand, en gasvorming.